Judo, primul sport de contact care organizeaza Campionate Nationale in pandemie!

sursa www.frjudo.ro

Clujul castiga titlul la echipe feminin si ocupa primul loc al clasamentului general pe medalii la individual, in timp ce CSU CSM Pitesti este campioana la intrecere pe echipe masculin.

Pentru doua zile, hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov a reprezentat locul unde judoul a renascut dupa o perioada in care pandemia mondiala generata de Covid-19 a oprit sportul in loc.

Aproximativ 100 de judoka la concursul individual si 9 echipe (4 la masculin si 5 la feminin) si-au disputat titlurile de campioni nationali de seniori. Pentru Federatia Romana de Judo a reprezentat o premiera in ceea ce priveste modalitatea de organizare si desfasurare a competitiei, lucrul cel mai important fiind acela ca toti participantii au respectat toate masurile impuse de autoritatile nationale prin ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii.

In clasamentul final al concursului individual, castigatoarea U CSM Cluj Dinamo (3 aur, 2 argint, 2 bronz) a fost urmata pe locul secund de catre CSM Pitesti (2 aur, 2 argint, 2 bronz) in timp ce locul al treilea a fost adjudecat de CSM Miercurea Ciuc (2 aur, 1 argint). La echipe, clasamentul a fost urmatorul:
Feminin: 1. U CSM Cluj Dinamo 2. CSM Pitesti 3. CS Rapid Bucuresti 3. SCM Deva “A”
Masculin: 1. CSU CSM Pitesti 2. CSM Miercurea Ciuc 3. CS Politehnica Iasi 3. U CSM Cluj Dinamo

Competitia a fost transmisa integral pe canalul de YouTube al FRJudo iar rezultatele complete si imaginile de la eveniment pot fi accesate in cadrul sectiunilor Rezultate si Media din website-ul oficial.

sursa www.frjudo.ro